Kunde "case" - Enkel lydoppgradering?

Føler du at lyden i bilen din ikke er helt slik du ønsker? Du har kanskje ikke mulighet til å gjøre et omfattende omskifting av eksisterende system?

Vi har et ord til deg, MATCH. Genial løsning designet av tyske ingeniører med fokus på høy (!) lydkvalitet. Vi fikk nylig inn en Peugeot 308SW Stasjonsvogn fra 2015 med standard utstyrt lydpakke fra fabrikk. Vi hørte først ved befaring på bilen at det eksisterende lydanlegget ikke var en veldig god løsning. 

Ved å kjøpe to produkter fra oss fikk kunden en løsning som gjorde at systemet spilte mye bedre uten å endre noe av infrastrukturen.

MATCH PP62DSP

Pioneer TS-WX300A Aktiv subwoofer

I tillegg til dette trenger man en kabelovergang som gjør følgende:

Vi tok ut head unit på bilen og koblet kabelsettet fra MATCH slik at systemet henter ut det som trengs av informasjon for å forbi koble det eksisterende forsterker systemet i bilen. Dette gjør at den nye forsterkeren fra MATCH driver det eksisterende høyttalersystemet i bilen. Ved en kontroll programvare som vi benytter kan vi da justere lyden på alle mulige måter for å få best mulig opplevelse. Ut fra forsterkeren benyttet vi linjeutgang for å koble til subwooferen fra Pioneer som er aktiv og ikke trenger ekstra forsterkning. 

Resultatet etter en enkel tuning ble overraskende mye bedre. Kunde kunne fortsatt bruke det eksisterende systemet for avspilling og volumstyring - uten at noe ble endret i det estetiske i bilen. 

Ta kontakt for pris på system og montering. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×